zondag 15 november 2015

Blog for life....


Lang geleden werd ik verliefd op deze stof. 
Ik maakte er een Jackie jasje mee. 
Omdat ik hem heel mooi vind, en mijn dochter al jassen genoeg heeft, schenk ik hem graag weg aan dit goede doel!
Het is maat 128 (8 jaar) en hij valt redelijk op maat!

Koop jij een lotje? 
Hoe doe je dat nu? Als je een lotje wil kopen, vul je onderstaand formulier in en stort je 2 euro per lotje (je kan meerdere lotjes kopen) Je vermeldt duidelijk voor welk stuk je een lotje koopt! Dit jasje is cijfer 6!
Wij houden alle deelnames bij en laten een onschuldige hand 1 nummer trekken op 18 december. Dat nummer wint de creatie!


Hier de uitleg wat uitgebreider:

 1. Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, u kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op ons rekeningnummer BE69.3770.2596.1378, voor zoveel lotjes als u zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
 2. Per stuk waarvoor u lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wenst u voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen - eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5. Vermeld duidelijk voor welk stuk je een lotje koopt. Voor dit stuk vermeld je cijfer 6!
 3. Er wordt géén cash geld aangenomen gezien wij geen kassa hebben en de deelnemende blogsters her en der over het land verspreid zijn. Wilt u een lotje, gelieve u te registreren via het formulier en daarna over te schrijven op onze rekening.
 4. Per overschrijving vragen wij met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie.
 5. U dient op de blog van de maakster van het stuk waarvoor u lotjes koopt ook het formulier in te vullen zodat wij over uw gegevens beschikken in geval van winst. Wij vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
 6. De centen schrijft u over op rekeningnummer BE69.3770.2596.1378 en enkel op dit nummer.
 7. Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit allemaal om de doelen te steunen. Daarom hebben wij graag dat u het volgende in het achterhoofd houdt:
  Het betreft hier allemaal handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. Dat is een winkelstuk ook niet. Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los. Niemand is perfect. Gelieve dan ook wat menselijkheid te tonen en achteraf niet te klagen over uw eventueel gewonnen stuk of moeilijk te doen wat betreft de verzending. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
 8. Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wenst u vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar indien u wint, vragen wij u de verzendkosten zelf te dragen.

11 opmerkingen:

 1. Prachtige jas! Als ik een dochter had, wist ik wel voor welk stuk lootjes kopen! Maar er zulken wel genoeg andere gegadigden zijn. :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een prachtige jas ! En er lopen heel veel meisjes rond in blogland en ver daarbuiten ... Laat die lotjes maar komen !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Echt een hele mooie jas is dit! Niet echt voor mijn jongens, jammer genoeg! Meer kans voor de meisjes mama's!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige jas. Toch wat te groot voor Nel...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Prachtig Els! Voor Charlotte te klein, maar ik vind wel een ander slachtoffer! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een prachtige jas waar mijn dochter Marte binnen niet al te lang in zou kunnen passen! Ik zet me schrap voor de aankoop van enkele lotjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die kleuren zijn echt helemaal mijn ding! Mooi werk!

  BeantwoordenVerwijderen